הבטחתי לחלק פרסים חולצות כדורסלע למצטיינים מביניכם, אלה ששאלו שאלות מעניינות, או שלחו תיקונים לטעויות או העירו הערות של טעם וגם הערות תפלות. לכל אלה מגיע משהו. כינסנו את הדירקטוריון, הזמנו את רואה החשבון שלו, וגם אנ דנ דינו דינו חמודינו והפרופסור הליטאי להסתברות, סטאטס טריפלניקאס, כיבדו אותנו בנוכחותם.
זה הולך ככה, קצר ולעניין.
קודם כל, חולצת כדורסלע לאלעד זאבי, עורך הקליפים הנהדרים שראיתם כאן (ואם עדיין לא ראיתם אז מהר לפני שייגמר). קליפים שמציגים לראווה את רוח האתר. חולצה נוספת תישלח לשוהם זיו, שקטע שלו על סטיב נאש וג'ייסון קיד יפורסם מחר.
תיק אימונים של sport24 הולך לכותבי מיילים שמצאו חן בעינינו:
משה בן שטרית
רוני ארטובסקי
עומר הרץ
אסף גודר
אבישי סלונים
מתן גרוס
כדי לקבל את התיק, אין ברירה, תהיו מוכרחים להעביר לי כתובות מדויקות למשלוח. כולם, כולל זאבי המכובד. תיבת המייל הנשיאותית ממתינה לכם בלינק 'דבר אלי יפה'. עשו את זה, ובתוך חודש ימים (האחריות היא על הספונסר, ולכן ניתן לו את הזמן לעשות את זה בנחת), התיק יגיע אליכם.
ולסיום, הנה מייל נאה כרפאל שהעביר לנו עומר בלכר, אחד האדוקים שבקוראינו:
מזל טוב לרגל חגיגות השנה לכדורסלע, וכמו שאתה יודע, יום הולדת חוגגים עם עוגה. אז היות שאני לא יכול להביא לך אישית עוגה, ואני לא יכול לחלק עוגה לכל הגולשים, אז הנה מתכון לעוגה. המתכון הוא לבראוניז מהיר עם ציפוי לבן.
חומרים לבראוניז:
240 גרם שוקולד מריר
240 גרם חמאה
2 כוסות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/4 כפית מלח
4 ביצים
כוס קמח
קצת אגוזי מלך, פקאנים, שוקולד לבן עם עוגיות או מה שבא לכם.
חומרים לציפוי:
50 גרם חמאה
2 חבילות שוקולד לבן
הוראות הכנה:
1 - מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2 - ממיסים בסיר על אש קטנה את השוקולד והחמאה, ומערבבים פנימה את הסוכר, תמצית הוניל והמלח.
3 - מוסיפים אחת אחת את הביצים ומערבבים.
4 - מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ.
5 - מוסיפים את התערובת של האגוזים ו/או השוקולד הלבן עם העוגיות ומערבבים.
6 - יוצקים את התערובת לתבנית, ואופים 20 דקות.
7 - מכינים בינתיים מעין אמבט מים קרים, רצוי עם קרח בתוכו. האמבט יכול להיות הכיור כשהוא סתום בפקק, גיגית כלשהי או תבנית אפייה אחרת, גדולה יותר מהתבנית של העוגה.
8 - אחרי 20 דקות מוציאים את הבראוניז מהתנור ומשקיעים את התבנית
באמבט, כאשר יש להיזהר שהבראוניז לא יירטבו חס וחלילה.
9 - בינתיים ממיסים בסיר את החמאה והשוקולד הלבן של הציפוי, מערבבים טוב טוב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
10 - שופכים את התערובת על הבראוניז ומפזרים אותה בצורה אחידה. נותנים לבראוניז להתקרר קצת, ומכניסים כשזה פושר למקרר. אחרי שעתיים בערך אפשר לאכול את העוגה.
אזהרה - זאת פצצת שוקולד מתוקה וטעימה מאוד.
בתאבון!
עומר
תודה לכבוד השף עומר. בהזדמנות זו, תודה לכל המברכים לכבוד יום ההולדת של כדורסלע ובראשם אנשי האתר 'ספסל' שכיבדו אותנו היום בברכות נמרצות, ואף הכתירו את נשיא הסיפרה ויו"ר הדירקטוריון לאיש השנה שלהם, ולא את טרנס מוריס או מריו אוסטין או קוקי בלצ'ר, למשל. יפה ונאה כרפאל מצידם.
נתראה מחר בעוד יום הולדת, והפעם של איתי סלע הפלאי בן ה-8, שתאריך הליגה שלו, 16/5, משותף גם לזה של ג'ו דאוסן המיתולוגי, איתמר מרזל המופתי ויניב גרין השרירי.