נראו לאחרונה
 
 
מדריך הכדורסל השלם לעונת 1998/99    מדריך הכדורסל השלם לעונת 1998/99
לפרטים נוספים
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
היידה, נו, היידה
לא נשאר עוד הרבה זמן לדד-ליין שהוצב לחידת 'ונשאלת השאלה'. הנה עוד כמה רמזים וגם הודעה מביכה למדי, אבל זה מה יש.
23/1/2008    
 

רק עד חמישי בחצות, כידוע, אפשר לפתור את חידת 'ונשאלת השאלה'. המוני בית ישראל כבר שלחו פתרונות, חלקם נכונים וחלקם לא, בדהירתם אל עבר הפרס הנכסף, הלוא הוא הספר הנאה 'עבירה במתכוון'. או בשמו הלא רשמי: סיפרה בסלע – הספר.



הנה הרמזים שניתנו עד עכשיו, ועוד כמה על הדרך:


האיש הוא כבר לא שחקן פעיל.


האיש נמצא כיום בתפקיד ב-NBA.


הקבוצה שבמדיה הוא מופיע כאן היא אירופית, זה ברור, אבל לא איטלקית ולא יוונית.


מאחוריו קריירה ארוכה ועשירה גם כשחקן NBA.


שם משפחתו זהה לשם משפחתו של שחקן זר בכיר, ששיחק בישראל בשנות התשעים.



ובעניין אחר הקשור לחידה.


בזמנו הבטחתי שאצור כאן רשימה ארוכה של כל הזוכים, מתוך מטרה לקיים מעקב שנתי ולהעניק פרס מיוחד בסוף כל שנה למי שפתר הכי הרבה חידות, או משהו כזה.


רבותי וגבירותיי (כן, אני יודע שגם אתן כאן): צר לי צר, מר לי מר, אבל החלטתי לרדת מהעניין. הנימוק לא הכי מקובל, אבל זה מה יש והנה הוא: עצלות. פשוט ככה.


האמת שהתחלתי לבנות את הרשימה הזו, אבל התייאשתי במהירות. לשבת על כל החידות שהופיעו כאן מקום כדורסלע-האתר ועד היום זה די טירוף.


וזה גם לא הכי מתאים ללוח הזמנים שלי, שהפך לקשה עוד יותר עם תחילת העבודה על יומן הכדורסל החדש לקיץ הקרוב (שביעי ברציפות, כן?), ובעקבות לידתו וקיומו של תומרינגו סטאר סלע (הקודם היה תומרדיניו, אבל זה הכינוי העכשווי והוא עוד יתחלף עשר פעמים לפחות).



הבנתם? גיליתם התחשבות?


נאה.


שלומות בשלב זה. ומזכיר שוב: רק עד מחר בחצות.

 
 
שוטה הנבואה
 
ארועים לתאריך: 20/04/2025
 
  נרימה כוסית לחיי 
אלברטו הררוס
 
  נרימה כוסית לחיי 
ילנה מקסימוביץ'
 
 
היינו ילדים וזה היה מזמן, אני ודינו וטוני הקטן.
 
 
מי יושב, מי שותה ובאיזה אולם מדובר? ...
 
 
פעמיים אלוף אירופה עם מכבי ת"א, מדליסט כסף עם הנבחרת. ...
 
 
 
 
 
 
 
Powered By Art-Up