נראו לאחרונה
 
 
מדריך הכדורסל השלם לעונת 1998/99    מדריך הכדורסל השלם לעונת 1998/99
לפרטים נוספים
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
זוראן קוטורה, הא? לכו חפשו
כי מאה שקל, בכל אופן, לא תקבלו הפעם נוכח הידענות הלקויה מאוד שגיליתם הפעם. אחת הנבחרות הגדולות ביותר שהיו, אלופת העולם בארגנטינה, ואתם משחקים בקקה?
18/12/2006    
 

החלטתי לעשות לזה סוף, רבותי. אנשים שלא יודעים מי זוראן צ'וטורה וכותבים את שמו קוטורה, אין שום סיבה שיקבלו מאה שקל בחידת 'בעל המאה'.


מה זה פה, בית תמחוי?


רבותי, אתם צריכים לדעת גם לכתוב את השמות של השחקנים בחידה, להראות שאתם באמת יודעים במי מדובר. או ששמעתם עליו משהו, או שקראתם עליו פעם משהו, או שמצלצל לכם מוכר. אבל מי שכותב לי זוראן קוטורה כי הוא גילה בגוגל שכותבים Cutura אבל אין לו צל של מושג אם זה ק או צ' והוא מהמר, אז גם אני מהמר שלא לתת לו את הכסף.


לא יקום ולא יהיה.


וכמובן שאף אחד לא הצליח לזהות את 14 השחקנים בסגל הרחב של נבחרת יוגוסלביה רגע לפני שהמאמן דושאן איבקוביץ' עורך ניפויים אחרונים ומעמיד את הסגל הסופי שיוביל את יוגוסלביה לזכייה באליפות העולם בארגנטינה, 1990.


הכסף לא יחולק הפעם, יען כי לא היה אפילו אחד שזיהה את כולם, אבל בעיקר בגלל שאין סרט שמישהו שלא יודע איך קוראים לזוראן צ'וטורה האגדי יקבל מאייה ויחגוג על חשבוננו כל הדרך לפיצוחיה הקרובה.




אז קבלו את 14 המופלאים, עומדים מימין לשמאל: זוראן ראדוביץ', זדראבקו ראדולוביץ', טוני קוקוץ', פרדראג דנילוביץ', אריאן קומאזץ, ז'ארקו פספאלי, יורי זדובץ' וזוראן צ'וטורה הפלאי, סוג של גרבאחוסה עוד לפני שהמציאו את החורחה.


יושבים מימין: ולאדה דיוואץ, סטויאן וראנקוביץ' (פלא שהוא מצליח ליישר את הברכיים אחרי קריעה כזו), דינו ראדג'ה, מריו פרימוראץ', ראדיסב צ'ורצ'יץ', זוראן יובאנוביץ'.


מסתבר שדראז'ן פטרוביץ' היה חולה באותו יום, לא הגיע לאימון והחמיץ את הצילום הקבוצתי. כן, באמת. איזו נבחרת, יא אולוהים. זמן לא רב אחר כך נפוצו לכל עבר הקרואטים והסרבים, הבוסנים והסלובנים, ולא היתה מאז ולא תהיה יותר, כנראה, נבחרת יוגוסלביה המאוחדת
- הכי חזקה שיש.


ומאחר שהסבתם לי אכזבה כה רבה, עד כדי כך עצומה, אני אפילו לא משחק אותה שאול שניידר וגדעון בריקמן, ולא מעביר לכם את הסכומים לפרס כפול בשבוע הבא. אתם יוצאים לדרך רגילה של 100 שקל בחידת בכל המאה החדשה, והציפיות מכם כאן בדירקטוריון כדורסלע גבוהות מאוד. אל תאכזבו.

 
 
שוטה הנבואה
 
ארועים לתאריך: 20/04/2025
 
  נרימה כוסית לחיי 
אלברטו הררוס
 
  נרימה כוסית לחיי 
ילנה מקסימוביץ'
 
 
היינו ילדים וזה היה מזמן, אני ודינו וטוני הקטן.
 
 
מי יושב, מי שותה ובאיזה אולם מדובר? ...
 
 
פעמיים אלוף אירופה עם מכבי ת"א, מדליסט כסף עם הנבחרת. ...
 
 
 
 
 
 
 
Powered By Art-Up